Termékek

Termékeink

Az alábbiakban bővebb információkat talál termékeinkről, összetevőikről. Ha árainkra kiváncsi, kérjük látogassa meg az Árlista menüpontot.

16

14

15

4

Parenyica

 

Típus: félkemény, zsíros, tehéntejből készült, hevített-gyúrt, kézzel nyújtott, füstölt sajttekercs.

Vegetáriánus: igen

Laktózmentes: nem

Összetevők: tehéntej, természetes baktériumkultúra, só, tejoltó. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékanyagot, tartósítószert.

Készítése: Egy 500 liter befogadóképességű kis sajtműhelyben, kézzel készülnek a sajtjaink, valódi füsttel füstölünk.

Méret, csomagolás: Egy tekert parenyica tömege 8dkg-tól akár 20 dkg is lehet. Kézműves termék, ezért a mérete és alakja változó. Vákuum csomagolva szállítjuk.

Tárolás: +5 C alatt tárolva, az eredeti csomagolásban 45 napig, a csomagolás megbontásától kezdve 5 napig tartható el.

Ételhez:  Magában, zöldségekkel közvetlenül fogyasztható, sajt- és hidegtálak dekoratív alkotója. Ajánljuk még hideg és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz.

Gomolya

 

Típus: félkemény, zsíros tehéntejből készült, friss sajt

Vegetáriánus: igen

Laktózmentes: nem

Összetevők: tehéntej, természetes baktériumkultúra, só, fűszerek, tejoltó. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékanyagot, tartósítószert.

Készítése: Egy 500 liter befogadóképességű kis sajtműhelyben, kézzel készülnek a sajtjaink. A fűszerek kizárólag szárítottak, ezáltal tudjuk biztosítani a hosszabb eltarthatóságot.

Méret, csomagolás: Egy szelet átlagosan 10-20 dkg tömegű. Vákuum csomagolva szállítjuk.

Tárolás: +5 C alatt tárolva, az eredeti csomagolásban 45 napig, a csomagolás megbontásától kezdve 5 napig tartható el.

Kezelési útmutató: Hűtőben tárolandó, amennyiben a csomagolást megbontásra került, lehetőleg műanyag dobozban, zsírpapírba, csomagolva. A csomagolás megbontásától számított 5 napon belül ajánlott az elfogyasztása!

Tápérték adatok: méret: 150g. ebből kalória:508,5kcal, fehérje 36,3g Szénhidrát: 2,7g, Zsír: 39,5g

 

Érlelt sajt

 

Típus: kemény, félzsíros, tehéntejből készült sajt

Vegetáriánus: igen

Összetevők: tehéntej, természetes baktériumkultúra, tejoltó, só. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékanyagot, tartósítószert.

Készítése: Egy 500 liter befogadóképességű kis sajtműhelyben, kézzel készülnek a sajtjaink. Az érlelt sajtok legalább 6 hetet töltenek a 15°C-os érlelőben, mielőtt darabolásra, és csomagolásra kerülnek.

Méret, csomagolás, eltarthatóság: Egy szelet mérete vásárlói igénytől függő. Vákuumcsomagolva szállítjuk.

Tárolás:+5 C alatt tárolva, az eredeti csomagolásban 2 hónapig, a csomagolás megbontásától kezdve 1 hónapig tartható el.

Kezelési útmutató: Hűtőben tárolandó, amennyiben a csomagolást megbontásra került, lehetőleg műanyag dobozban, zsírpapírba, csomagolva. A csomagolás megbontásától számított 30 napon belül ajánlott az elfogyasztása!

Tápérték adatok: méret: 150g. Ebből kalória:450kcal, fehérje 33,33g Szénhidrát: 3,3g, Zsír: 33,6g